Geld verdienen aan social media

social media

Inleiding

Hoe mooi kan het zijn om geld te verdienen met social media. Het wordt steeds makkelijker om geld te verdienen aan twitter, facebook en youtube. Veel bedrijven zijn zichtbaar op social media, maar missen de tijd om de berichten op deze media te verwerken. Hier zijn bedrijven ingesprongen en is er dus een markt waarin geld verdiend kan worden.

De markt van Influencers

De grote vraag die dan volgt is hoe is er dan geld te verdienen aan social media? Wanneer er op het internet wordt gezocht naar ‘making money with social media’ dan volgt een lange lijst. De meeste gaan over het reviewen van artikelen. Als er gekeken wordt naar de trend van influencer marketing dan is te zien dat de trend groeiende is, en dat deze markt groeit van $500 miljoen in 2015 naar zo’n $7.5 Biljoen in 2021. Kortom er is voldoende geld beschikbaar in de markt van influencers.

5 billion

Hoe kun je nu een graantje meepikken in de markt van social media?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een leuk zakcentje te verdienen met het gebruik van social media. Je kunt bijvoorbeeld filmpjes maken waarin producten worden gepromoot, maar er is nog een manier van geld verdienen. Op dit moment is payingsocialmediajobs aan het werven in Nederland. Hierbij wordt gepromoot om zonder reistijd en vanaf je luie bank geld te verdienen aan het verwerken van reacties op social media. Op de site is te lezen dat er behoorlijk wat opdrachten uit te voeren zijn:

payingsocialmediajobs opdrachten voorbeeld.

Bedragen van $700 per week worden er genoemd op de homepage.

Het lijkt inderdaad te mooi om waar te zijn. Nadat je bent aangemeld en je verder wilt komt het volgende scherm in zicht:

Om geld te verdienen moet je dus eerst betalen. Dat klinkt als een scam. Waar de reclame mooi lijkt, lijkt het nu toch meer een oplichters site. Na deze actie is er besloten om verder geen activiteiten op deze site te ontplooien. Op zoek naar een betere oplossing om geld te verdienen met social media.

Conclusie verdienen aan social media

Wil je bij payingsocialmediajobs geld verdienen vanuit je luie bank. Denk dan nog even na of je echt geld wil uitgeven om later geld te verdienen. Wellicht is het echt, wellicht is het scam. Laat een bericht achter als je hier meer ervaring mee hebt.

Loading