Aandelen Crypto oversluiten
Alle aandelen, crypto info en oversluiten van abonnementen

Quote

Welkom op de Twinder community.

Ik Twinder

Jij Twindert

Wij Twinderen

En samen zoeken we een weg om rijk te worden met beleggen of door kosten te besparen.

Als bonus zijn er soms kortingscodes beschikbaar.


Achtergrond Twinder community

In deze community proberen we actuele info over individuele aandelen en ETF’s te verstrekken.
Soms is dat een aandelen analyse of een ETF beschrijving. Belangrijk bij beleggen is het dividend, daarnaast worden ook groeiaandelen besproken. Al deze informatie is gratis en zonder lidmaatschap beschikbaar.

Koersdoelen

Koersdoelen zijn erg gewild in de beleggingswereld. Indien mogelijk worden door analisten koersvoorspellingen gedaan. Twinder neemt deze soms over, maar geeft geen garantie of deze koersdoelen haalbaar zijn.

Nieuws alerts

Wil je direct op de hoogte gebracht worden, abonneer je dan op de nieuws alerts (bel icoon in de rechter onderhoek). Zodra er een nieuw bericht op de site geplaatst wordt, ontvang je hiervan een melding in je browser.

Besparen

Regelmatig controleren of maandelijkse abonnementen wellicht goedkoper kunnen is een eenvoudige manier van besparen. Op deze site kun je o.a. een sim-only abonnement vergelijken, maar ook bijv je energie of televisie abonnement oversluiten. Neem hiervoor een kijkje op de vergelijkingspagina.

Kortingscodes

Soms zijn er interessante kortingscodes. Deze worden verzameld op de kortingspagina. Vaak zijn dit verrassende kortingscodes die niet algemeen beschikbaar zijn op het internet. Sommige code hebben een beperkte levensduur. Neem hiervoor een kijkje op de kortingscode pagina.

Veel plezier bij de Twinder community !

Freestoxx als alternatief voor degiro?

Loading