Wanneer we het hebben over besparen, dan hebben we het eigenlijk over het oversluiten van abonnementen (bespaar vergelijkers). We kennen de volgende abonnementen:

  • Telefoon
  • Energie
  • Internet
  • Verzekeringen

Voordeel

Grote voordeel van het oversluiten van bijvoorbeeld je energie contract is dat je bij de nieuwe aanbieder een cash back vergoeding kunt krijgen. Door jaarlijks over te stappen verdien je elk jaar weer een mooie bonus. Bij een nieuwe telefoon abonnement krijg je meestal een leuke korting de eerste maanden, of krijg je meer MB’s voor het zelfde geld. Bij een alles in een pakket krijg je vaak de eerste maanden korting op je tv abonnement.

Waar kun je op letten

Naast het totaalbedrag dat uit de vergelijking komt kun je bij een energie abonnement het beste letten op de additionele maandelijkse kosten. Deze kunnen per maatschappij flink verschillen. Bij telecom vergelijkingen kun je het beste letten kosten na de kortingsperiode. (Immers als je niet opzegt zit je tegen deze hoge kosten aan). Vaak is het voordeliger om een sim-only abonnement af te sluiten en het toestel zelf aan te schaffen. Hieronder kun je zelf de keuze maken wat in jouw geval het voordeligst is.

Speciale verzekeringen

Men denkt er niet graag aan. De Dood. Maar ben je niet kapitaalkrachtig en wil je de nabestaanden niet opzadelen met kosten indien je komt te overlijden, dan is een uitvaart verzekering wellicht een welkome aanvullen. Deze zorgt ervoor dat alle kosten van de uitvaart gedekt zijn. De kosten van een uitvaart lopen op dit moment uiteen van 3000 tot 5000 euro. Dat is niet een bedrag dat iedereen zo maar heeft liggen. Wil je ook zorgen dat je naasten geen financiƫle zorgen hebben dan is bijvoorbeeld een ongevallen of een overlijdensrisico verzekering een mooie aanvulling.

Overzicht van bespaar vergelijkers

Hieronder de sneltoetsen om een vergelijking te starten.


Energie vergelijken    Online boekhoudpakketten vergelijken   
Mobiele telefoon vergelijken    Sim only abonnementen vergelijken

Loading