Bitcoin en Altcoins stijgen flink volgens crypto analist Nicholas Merten

Analist Nicholas Merten zegt dat de crypto markt gaat stijgen. In dit artikel zijn koersdoelen.

In een nieuwe update vertelt Nicholas Merten aan zijn 513.000 abonnees van Data Dash dat hij er steeds meer van overtuigd raakt dat er een lenterally aan zit te komen.

“Ik denk dat er een zeer goede kans is dat we deze lenterally waar we het over hadden, gaan zien. Daarin worden mijn overtuigingen alleen maar sterker.

Merten beweert dat Bitcoin binnenkort terug zal zijn naar een koers van $60.000. De laatste keer dat de koers van Bitcoin deze prijs noteerde was november 2021. Tegelijkertijd zullen altcoins herstellen.

In de update zegt Merten: ” mocht de trend die nu is ingezet doorzetten tot later in April, dan zie ik Bitcoin weer richting de $60.000 gaan. Daarnaast wil ik benadrukken dat dit niet alleen geldt voor Bitcoin, maar ook voor de altcoin markt. Ik weet dat mensen meestal denken dat het eerst Bitcoin is en dan altcoins die stijgen in waarde, maar als deze markt iets heeft bewezen, dan is het dat eerdere trends die we in het verleden hebben gezien, niet hetzelfde zijn als in deze cyclus”.

De Data Dash-host wijst erop dat bepaalde altcoins al stijgen in de markt, iets dat volgens hem aangeeft dat bedrijven en instituties altcoins kopen tegen de huidige koersen in afwachting van een opleving.

Tot slot vertelt Nicholas zijn kijkers dat één van de tekenen is dat er weer leven in de cryptomarkt komt, is dat meerdere altcoins meerdere dagen achter elkaar met 10 tot 20% omhoog schieten.

Loading