Wealth Mastery

Bitcoin

Inleiding

Na het volgen van een youtube filmpje over Bitcoin Miljonair Marvin Leenders, werd er geattendeerd op een live seminar over Wealth Mastery. In deze blog wordt er dieper ingegaan op de persoon Marvin, de term Wealth Mastery en hoe je zelf een Wealth Mastery kunt bijwonen. Daarnaast nog een tip voor vrouwen die meer coaching wensen bij het financieel onafhankelijk worden.

Wie is Marvin Leenders?

Marvin Leenders was tot 2017 een ‘gewone jongen’ had een eigen bedrijf waarmee hij mensen helpt om vitaal fit te blijven. In 2017 besloot hij het roer compleet om te gooien en een deel van zijn bezittingen ten gelde te maken en de opbrengsten hiervan te investeren in de bitcoin. Tegen een koers van zo’n $ 3000 zijn de bitcoins aangeschaft. Nu 5 jaar later leeft Marvin een heel ander leven. Dit alles omdat hij bitcoin miljonair geworden is. De levensstijl die Marvin hanteert bestaat niet alleen uit het vergaren van vermogen (door bijvoorbeeld heel hard te werken), door juist ook vitaal te blijven. Dit door voldoende rust en sportmomenten in de dag in te plannen.

De Wealth Mastery

Nu Marvin bitcoin miljonair is, is hij met zijn gezin verhuist naar Ibiza. Vanuit het mooie Ibiza organiseert hij 1 daagse seminars waarin hij niet alleen ingaat op hoe vermogen te vergaren is, maar ook de belangrijkheid van vitaliteit onder de aandacht brengt.

De Wealth Mastery dag

Een wealth mastery dag bestaat uit de volgende onderdelen:

Powerstart:

voel en ervaar hoe je de dag winnend kunt starten met mijn super effectieve ochtendroutine. Geloof mij: daarna wil je nooit anders meer.

Vermogen:

ontdek waarom ik all-in ging in crypto, met welke simpele strategie ik een miljoenen vermogen opgebouwd heb én wat de 3 meest gemaakte fouten zijn die mensen maken op het gebied van investeren (vooral in crypto).

Vitaliteit:  

Ontdek hoe je het vet van je lijf smelt en fitter word dan ooit, door energie uitgaven (stress) en energie inkomsten (herstel) winnend op elkaar af te stemmen.

Lifestyle:

krijg helder hoe je droomlifestyle eruit ziet, welke doelen je wilt bereiken en wat je vervolgens concreet moet gaan doen om dit te realiseren.

Bonus tracks

#Bonus 1: masterclass over goud, geld en de big reset van succesvol investeerder en auteur van 7 boeken: Willem Middelkoop

#Bonus 2: 3 workshops van toptrainers uit Nederland waarvan ik de naam niet verklap (2 trainers zijn wereldkampioen geweest op hun vakgebied)

#Bonus 3: mijn favoriete crypto-investering 

Kosten en meer info

De kosten voor deelname bedragen 15 euro. Wil je meer informatie klik dan hier.

Ben je vrouw en op zoek naar Fire?

Steeds meer vrouwen zijn op zoek naar onafhankelijkheid en willen het begrip Fire omarmen.

Fire betekent Financial Independence Retire Early.

Wil je meer informatie over hoe dit mogelijk is, dan is de site van financieelvrijevrouw wellicht iets voor jouw. Zij geven een aantal trainingen waarmee het begrip Fire meer betekenis en bruikbare handvaten kan opleveren.

Loading