Goedkope PC games koop je bij Kinguin !

Op de Kinguin website kun je besparen op de aankoop van pc games. De besparing kan oplopen tot zo’n 70% van de originele prijs. Door op onderstaande banner te klikken kom je direct op de site en kun je kijken of er een leuke deal voor je bijzit.

Missie

De missie van Kinguin is om verkopers en kopers van over de hele wereld de mogelijkheid te bieden om zonder gedoe videogames te verhandelen tegen een eerlijke prijs via een innovatief platform.

Sinds de lancering begin 2013 is Kinguin snel de grootste alternatieve marktplaats voor Steam, Origin en Battle.net geworden met meer dan 4 miljoen liefhebbende klanten.

Om maximale tevredenheid te garanderen, profiteren klanten van Kinguin’s optionele kopersbeschermingsprogramma met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Bovendien zorgt een zeer bekwaam klantenondersteuningsteam voor elk probleem via directe livechat.

Waarom kinguin?

Door een account te maken op Kinguin kun je direct besparen op de aanschaf van een pc game. Door de naam van het spel in de zoekbalk in te tikken verschijnen meerdere mogelijkheden om het spel aan te schaffen. Per aanbieder verschillen de prijzen.

Op de home page kun je direct de beste deals zien:

Voorbeeld beste deal Kinguin

Mocht er iets voor je bij zitten, neem dan zeker een kijkje via onderstaande link.

Loading