De 5 van John Beijer voor 2022

Koop tips 2023

Inleiding

Op 24 december 2021 gaf John Beijer, van BeursPro, zijn tips voor 2022. Hieronder worden de de tips toegelicht. Daarnaast wordt voor elk aandeel een koersdoel afgegeven.

Tip 1: Aegon

Als eerste wordt Aegon als tip gegeven. Wanneer de rente in de USA wordt verhoogd, kan Aegon daarvan profiteren. Het koersdoel van John ligt op € 5,80.

Tip 2: Philips

Philips kent op dit moment veel problemen. De koers is daardoor sterk terug gevallen. Door deze lage koers is Philips wellicht een overname kandidaat geworden. Het koersdoel van Philips wordt geschat op € 41,80.

Tip 3: KLM

Ook de koers van KLM is de afgelopen tijd behoorlijk gedaald. In 2022 nemen de beperkingen van Covid wellicht af waardoor meer mensen op vakantie gaan. Daarnaast komen er wellicht weer meer zaken reizigers. Hierdoor kan de de koers van KLM wellicht opveren. Het koersdoel wordt geschat op € 5,80

Tip 4: Flow Traders

Flow Traders moet het vooral hebben van volatiliteit op de beurs. In 2021 was er weinig volatiliteit waardoor de koers van Flow Traders is terug gezakt. De verwachting is dat in 2022 de volatiliteit op de beurs zal toenemen waardoor de koers kan opveren. het koersdoel wordt op € 36,- gelegd.

Tip 5: Heijmans

De laatste tip van John is Heijmans. Heijmans doet steeds betere zaken op de huizenmarkt. Nu het dividend over 2020 weer hervat is, kan de koers bij goede resultaten opveren. Het koersdoel is de top van 2011 van € 23,-

Tip 6: Kooptips BNP Seminar

Neem hier een kijkje om de kooptips van 2022 van het BNP Paribas seminar te lezen.

Loading