Cryptobedrijf: ’Binnen jaar zakt cryptomarkt in

Cryptobedrijf: ’Binnen jaar zakt cryptomarkt in

Cryptobedrijf: ’Binnen jaar zakt cryptomarkt in

Het aantal cryptobedrijven dat in het Amsterdamse beursgebouw actief is groeit en ze worden ook steeds groter. Zij zetten bitcoinwinst ook weg in ‘gewone’ beleggingen, omdat verwacht wordt dat de cryptomarkt binnen een jaar instort. Zo zegt directeur en trader van crypto Michaël van de Poppe van Eight dat de enorme prijsstijgingen niet eeuwig kunnen doorgaan.

Bull vs. Bearmarkt

Indien je al wat langer meegaat in de crypto wereld ben je je bewust van de kreten bullmarkt en bearmarkt. We zitten op dit moment in een Bullmarkt. Het voorspellen wanneer de ene markt begint en de ander eindigt is een spel op zich waar menig youtuber zich aan waagt. Dit resulteert in voorspelling van einde bullmarkt eind september van dit jaar tot het 1e of 2e kwartaal van 2022. Het blijft staren in een glazenbol.

De voorspellingen die worden gedaan, worden gedaan op basis van historische data. Aangezien de crypto markt ‘nog maar’ een jaar of 10 oud is kan je jezelf afvragen hoe nauwkeurig deze voorspellingen zijn.

Exit strategie

Winst nemen of blijven zitten?

De grote vraag en truc is om zoveel mogelijk rendement en winst te pakken voordat de hele crypto markt in elkaar stort en er niemand meer naar omkijkt tot de volgende bullmarkt begint.

Óf blijf je zitten en (indien van toepassing) blijf je je crypto staken voor de rewards. Om zo een flinke portie crypto te hebben wanneer de volgende run begint? Het is een topic waar menig investeerder in crypto mee worstelt.

Wat doe jij? Wat is jou plan? Laat een reactie achter in de comments!

Loading