Autoverzekering vergelijken

Hier kunt u de autoverzekering vergelijken. De auto verzekering is een van de duurste verzekering die er is. Wanneer je een auto bezit en geen verzekering hebt kun je een boete ontvangen. Iedereen is verplicht om minimaal een WA dekking te hebben. Daarnaast kunnen er aanvullende dekking worden aangevraagd zoals.

Beperkt CascoMet de beperkt casco dekking ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt, maar ook voor een aantal schades aan je eigen voertuig.
All RiskEen WA volledig casco verzekering is de meest uitgebreide autoverzekering. Nagenoeg alle schades aan je eigen auto worden vergoed, ook als je hier zelf schuldig aan bent. Ook ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. De WA volledig casco autoverzekering wordt ook wel allrisk autoverzekering genoemd.
RechtsbijstandEen rechtsbijstandverzekering is een verzekering die hulp en advies biedt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld als je wordt ontslagen omdat het bedrijf waar je werkt gaat reorganiseren.
PechhulpGeeft recht op hulp bij pech onderweg
Inzittende verzekeringEen ongevallen inzittendenverzekering is een aanvullende dekking die je kunt afsluiten bij je autoverzekering. Deze verzekering biedt dekking bij ongevallen, als er iets gebeurt met jou of met een van je medepassagiers. Stel je bijvoorbeeld voor dat jij en je medepassagiers na een ongeval met de auto blijvend invalide worden. Of dat er in het ergste geval zelfs iemand overlijdt. Met een ongevallen-inzittendenverzekering krijg je dan een vast bedrag uitbetaald.

Let op :Twinder is geen financieel adviseur en kan dan ook GEEN advies geven. De getoonde prijzen zijn ter indicatie en kunnen middels de knop afsluiten bij de maatschappij direct worden afgesloten.

Hier kunt u beginnen met het vergelijken van de autoverzekering.

Loading