Dividend portefeuille tips bij YourMoneyAlarms

YourMoneyAlarms

YourMoneyAlarms is een website waar elke maand een gratis een ETF tip gegeven wordt. Doel van deze tip is om 12 keer per jaar 5% rendement te maken op de gegeven ETF tip. Nu de aandelen markt het afgelopen jaar wat tegenwind heeft, is het moeilijk om de tips te blijven sturen. Men heeft echter een mooi nieuw concept bedacht waar de tegenwind van de beurs minder vat op heeft. Gratis tips door de opbouw van een dividend portefeuille.

Wat is YourMoneyAlarms?

De site https://www.yourmoneyalarms.tips/nl/ geeft de mogelijkheid om een abonnement op de nieuwsbrief af te sluiten. Dit abonnement geeft recht om elke maand een ETF tip te ontvangen. Het doel is om met deze Tips 5% rendement te maken. Door dit een jaar lang te doen zou het rendement op ongeveer 40% (12* 5%) per jaar moeten uitkomen. Een leuk concept, zeker omdat een deel van deze ETF’s opgenomen is in de kernselectie van Degiro. Zie ook: https://www.yourmoneyalarms.tips/nl/eerst-maar-een-korte-introductie/

Het nieuwe abonnement

Het nieuwe abonnement van YourMoneyAlarms is wederom gratis, maar gaat over het maken van een lange termijn dividend portefeuille. De doelstelling van deze portefeuille is dat er een dividend rendement van ongeveer 10% per jaar wordt gemaakt. Door van dit rendement steeds nieuwe aandelen of bonds te kopen neemt het rendement elk jaar toe. Uitgangspunt is een portefeuille van ongeveer 10 aandelen/bonds met een waarde van € 1000,- elk. (totaal $10.000). Zowel een hoger als een lagere totale waarde is natuurlijk mogelijk.

Hoe werkt het?

Elke maand stuurt YourMoneyAlarms een tip van een aandeel of bond met een rendement van rond de 10% per jaar. Deze tips zorgen ervoor dat er elk kwartaal dividend ontvangen wordt. Dit dividend wordt gebruikt om steeds weer nieuwe aandelen/bonds te kopen. Door dit consequent te doen zal het rendement op de initiële investering elke 7 jaar verdubbelen. (8e wereldwonder)

Wat is een baby bond?

Een baby bond is een babyobligatie met een vastrentend effect. De obligatie wordt meestal uitgegeven in coupures van $25,- (nominale waarde). Gedurende de looptijd staat het rente bedrag meestal vast. Aan het eind van de looptijd wordt de nominale waarde (meestal $25) uitgekeerd en eindigt de obligatie.

De eerste tip

De eerste tip voor de vorming van deze dividend portefeuille is de Babybond: METCL.

koersverloop METCL

Deze baby bond heeft een koers rond de $ 26,5. De nominale waarde van deze bond bedraagt $25,- Deze 25 dollar krijg je dus terug na afloop van de termijn. De looptijd van deze bond is halverwege 2026. Het dividend rendement bedraagt ongeveer 8% ($0,53 per kwartaal). Op 12 januari 2023 gaat de Bond Ex dividend. Het volgende dividend zal rond 12 april worden gerealiseerd.

Wat moet je doen om de Tips te mogen ontvangen?

Om gebruik te kunnen maken van deze tips stelt YourMoneyAlarms dat je een serieuze belegger moet zijn. Om dat te bewijzen geven ze twee mogelijkheden:

U kunt ons overtuigen dat u serieus geïnteresseerd bent in onze gratis informatie voor onze 2e
Methode op de volgende manieren:


A. U stuurt ons uw bevestigings e-mail van FXFlat door, waarin zij u informeren dat uw aanvraag
voor het openen van een rekening bevestigd is.

OF


B. U stuurt ons een e-mail naar info@yourmoneyalarms.tips waaruit blijkt dat u het eerste symbool daadwerkelijk al aangeschaft heeft. Dat kan zijn de e-mail waarmee de broker aan u bevestigt dat u de aankoop succesvol heeft gedaan. Maar dat kan ook zijn een schermprintje van uw belegging met daarop duidelijk dat u in het bezit bent van X aandelen van het symbool METCL.

Waarom FXFlat?

Helaas is het aandeel METCL niet te koop bij Degiro. Hierdoor is het wellicht verstandig een extra broker account aan te maken. De voordelen van FXFlat zijn volgens YourMoneyAlarms als volgt:

Waarom is FXFlat onze voorkeursbroker? Belangrijke eisen aan een broker voor het plezierig en
effectief kunnen volgen van de “Uw Hoogste Eigen Extra Inkomen Methode” zijn:

 1. Een assortiment bieden met toegang tot al onze meer dan 200 financiële instrumenten op de
  Amerikaanse beurzen, die daar dagelijks verhandelbaar zijn;
 2. De laagste transactiekosten hebben van ongeveer 1 à 2 dollar per aankoop (reguliere brokers
  rekenen vaak 8 euro per aankoop);
 3. De mogelijkheid bieden voor doorlopende aan- en verkooporders;
 4. Geen valuta kosten rekenen voor het handelen in dollars;
 5. Dividenden die in aanmerking komen voor het tarief van 0% bronbelasting ook als zodanig
  behandelen. Niet alle reguliere brokers doen dat goed, wat uw rendement zal verlagen;
 6. De mogelijkheid bieden om fractioneel aandelen te kopen. Wanneer de koers van een aandeel
  bijvoorbeeld 23 dollar is en u wilt voor 100 dollar gaan beleggen, dan mag u ook 4,34 stuks van het
  aandeel kopen;
 7. De broker moet vallen onder het Europese garantiestelsel;
 8. De broker moet een Nederlandstalige helpdesk hebben, en aandacht voor u als persoon via een
  persoonlijk contactpersoon kunnen bieden (als u dat wilt);
 9. De broker moet helder laten zien hoeveel dividend er op welk moment in het komende jaar op uw
  rekening bijgeschreven gaat worden.

Klik op onderstaande banner voor meer informatie.

Conclusie Dividend portefeuille tips van YourMoneyAlarms

Met de nieuw ingeslagen weg kan YourMoneyAlarms ook in mindere beurstijden zorgen voor een leuk rendement. Door steeds het dividend opnieuw te herbeleggen kan gebruik gemaakt worden van Einsteins 8e wereldwonder. Wil je deze tips ook ontvangen open dan een account bij FXFlat of schaf het aandeel METCL aan. Stuur hiervan het bewijs naar info@yourmoneyalarms.tips.

Loading